Biesma Computer Service

Repair Services For Computers And Peripherals Assen
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Betuwe 18 Kaart
Plaats
9405 JJ  Route Assen
Telefoon
0592 398 199
E-Mail
info@biesmacomputerservice.nl
Website

Informatie

Biesma Computer Service zorgt dat u snel weer kunt werken Computers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. ’s Ochtends bij het ontbijt checken we onze mail, we zoeken nog even de snelste route op of kopen net op tijd een verjaardagscadeau. Des te vervelender dus, als de computer niet meer naar behoren werkt. Bel in die gevallen Biesma Computer Service: 0592 - 398 199. We komen naar u toe voor computerreparaties in Assen en omstreken, zodat u snel weer aan het werk kunt. Met ruim 30 jaar ervaring in de computerbranche is Biesma Computer Service uw eerste hulp bij opstartproblemen. Wilt u als ondernemer een compleet ict-netwerk laten aanleggen, of krijgt u de iPad thuis niet aangesloten op internet? Voor grote én kleine problemen komen we graag naar u toe. In en rondom Assen rekenen wij geen voorrijkosten. Wij kiezen geen kant in de strijd tussen Windows, Android en Apple: alle computers, laptops en tablets repareren we snel en deskundig. Ook voor onderhoud of advies over de aanleg van een ict-netwerk schakelt u Biesma Computer Service in. Rudy Biesma was altijd al gek op computers. Na studies scheikunde en computertechnologie deed hij jarenlang ervaring op in de automatisering. In 2005 begon hij als zzp’er met Biesma Computer Service. ‘Ik houd me bezig met alles wat bij de computer komt kijken, voor bedrijven en particulieren.’ Rudy levert hard- en software, maar zorgt ook voor de installatie en het systeembeheer: ‘Ik noem mezelf meer een computermonteur. Van laptop tot pc en van server tot werkstation. Ook voor aanpalende apparatuur (zoals telefonie) draag ik oplossingen aan. Ik zorg voor klantspecifieke oplossingen en continuïteit.’ Biesma Computer Service werkt vooral in Drenthe, maar ook klanten in Leeuwarden, Groningen, Emmen en Zwolle rekenen op Rudy.

Biesma Computer Service is gevestigd op Betuwe 18 . Het volgende wordt aangeboden: Repair Services For Computers And Peripherals In Assen zijn er 1 andere Repair Services For Computers And Peripherals. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Advies, Installatie, Onderhoud, Reparatie, Geen voorrijkosten, Back-up maken, Data herstel, Harddisk recovery, Hardware update, Internet installatie, Reparatie op locatie, Schoonmaken, Systeembeheer, Virus verwijderen, Freelancer, Spyware verwijderen, Randapparatuur, Software, Tablet, Windows.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Biesma Computer Service

Give stars

Openingstijden

Telefonisch bereikbaar ook buiten deze tijden.

Betalingsmogelijkheden

Visa , Cash , Invoice , MasterCard

Categorieën

Repair Services For Computers And Peripherals
0592398199 0592-398-199 +31592398199

Kaart Betuwe 18

Loading map...