Rijschool Hartenhof

Rijscholen Assen
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Hoofdvaartsweg 90 Kaart
Plaats
9406 XC  Route Assen
Telefoon
06 15263096
E-Mail
info@rijschoolhartenhof.nl
Facebook
hartenhofrijschool
Website

Informatie

Welkom bij rijschool Hartenhof De rijschool in Assen waar je voor slechts 45 euro een heel uur praktijkles krijgt. Het kan zelfs nog voordeliger als je voor één van onze pakketten kiest. Rijlessen zijn leuk, spannend en voor sommige mensen misschien zelfs een beetje eng. De één heeft aan twintig lessen genoeg, de ander doet er iets langer over. Toch is ieders doel hetzelfde; zo snel mogelijk dat rijbewijs halen. Bij Hartenhof doen we er alles aan om dit doel te verwezenlijken. We bieden de beste kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. In een ontspannen sfeer gaan we samen aan de slag om jou voor te bereiden op het examen. Maak nu kennis met ons door je in te schrijven voor een gratis proefles.

Rijschool Hartenhof is gevestigd op Hoofdvaartsweg 90 . Het volgende wordt aangeboden: Rijscholen In Assen zijn er 25 andere Rijscholen. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Lessen in benzineauto, Lessen in dieselauto, Behandelplan rijangst / examenvrees, Aanhanger- / caravanrijbewijs auto / Rijbewijs BE, Autorijbewijs / Rijbewijs B, Lessen in handgeschakelde lesauto, Losse rijles, Online theorieles, Pakket rijlessen met examen, Spoedopleiding, Theorieles, Tussentijdse toets, Volkswagen, Opleiding van kandidaten met ADHD.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Rijschool Hartenhof

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash , Financing

Categorieën

Rijscholen
0615263096 06-15263096 +31615263096

Kaart Hoofdvaartsweg 90

Loading map...